// PALVELUT

SÄHKÖASENNUKSET KILPAILUKYKYISIN HINNOIN

Suunnittelu

 

Tiedostamme vuosien varrella tulleiden kokemuksien perusteella laadukkaan suunnittelun tärkeyden koko projektin onnistumisen kannalta. Projektin menestys niin taloudellisesti, aikataulullisesti kuin toiminnallisesti on riippuvainen laadukkaasta suunnittelusta. Laadimme teille täydelliset suunnitelmat projektin läpiviemiseksi. Suunnittelu alkaa esisuunnittelusta, etenee kenttäsuunnitteluun päättyen lopullisten suunnitelmien palauttamiseen aina asiakkaan tietojärjestelmään saakka.

 

Olemme tehneet useita haastavia suunnitteluprojekteja, joista voit lukea lisää referenssit välilehdeltä.

 

Keskusvalmistus

 

Asiakkaana haluat varmasti olla varma, että saat juuri tarvitsemasi tuotteen joka vastaa tarvettasi kustannustehokkaasti, oikein aikataulutettuna ja joustavasti projektin kokonaishoidon kannalta toimitettuna. Omalla sähkö- ja automaatiokeskusten valmistuksella ja suunnittelulla takaamme sen, että saat juuri tarvitsemasi komponentit ja toiminnot mitä projektisi tarvitsee. Otamme vastuun keskuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta.

 

Käytämme laadukkaita ja tunnettuja komponentteja niiden luotettavuuden ja hyvän varaosa saatavuuden vuoksi. Käyttämiemme komponenttien valmistajia on mm.Siemens, Rittal, Ensto, ABB, Eaton, Weidmüller, Phoenix Contact, Omron, Siemens,Beckhoff, Sitek, Schneider.

 

Asennus

 

Teemme vankalla ammattitaidolla sähkö- ja automaatioasennukset eri teollisuuden alojen tarpeisiin sekä kiinteistöihin. Meiltä saat prosessisähköasennukset, instrumentoinnin, korjaus- ja huoltotyöt, kunnossapito ja vuosisopimuskorjaukset sekä kiinteistöjen sähköasennukset.

 

Osaavilla asentajilla on kyky ja kokemus työskennellä erilaisissa työympäristöissä ja tehtävissä. Yrityksessämme kaikilta henkilöiltä löytyy työturvakortti, sähkötyöturvakortti ja vähintään ensiapukoulutus 1 kurssi. Lisäksi henkilöstömme on käynyt eri yhteistyökumppaniemme omia turvallisuuskoulutuksia.

 

SITE DESIGN: Mainostoimisto X

Elektrotec logo